Sunday, January 20, 2013

final exam dah habis yawww

Assalamualaikum and hai

Baru habis exam dua hari lepas.yeayyyyy....so,apa yg boleh dikatakan degree pny exam susah nak mampus.damn.aku harap lulus je weh.serius ar susah.mintak2 tak fail lah.kalau fail takpe.aku redha.ini semua poyooo..eh salah.ini semua ujian.kehkeh.

So,exam week terase lame lah.disebabkan gap yg byk la jugak.i did enjoy the study and exam week.cause i went to karok every week.haha.actualy,karaoke its a good theraphy to release all the stress.pehh...kopak gua tiap2 minggu karok.tapi bila da habis exam ni serius rindu nak karok.kat kepong ni taktau la kat area mana ade tpt karok macam kat ole-ole seksyen 18 tu.hehe.

permulaan tahun 2013 yg agak x best la.sbb exam.awal2 tahun dah stress kan.dgn masalah cinta nya lagi.tteett....hmm.Mr H dtg cari aku balik.lepas setahun dia pergi pastu dtg balik menagih cinta dari aku.pehh..ayatku.haha.aku pon mcm berkire-kire la nak balas cinta dia.tapi bukan semudah itu.nampaknya dia still tak berubah.7 tahun kenal dia,dia still tak berubah.macam mana nak terima dia kalau dia still hot temper mcm dulu.perempuan mana yg suka lelaki hot temper.memang la dia kata sayang,tapi dgn sayang tapi tak tunjuk dia ingat aku percaya ke.so aku haraplah dia move on je dgn pompuan lain.yg boleh syg dia.sebab aku tahu,walaupun aku cuba utk sayang dia aku still tak boleh.

so,aku pon decide utk suruh dia tinggalkan aku dan aku pon tinggalkan dia.tragis sungguh.haha.tapi aku terharu la yg dia still syg aku even dah 7 tahun aku tolak cinta dia.cinta tak boleh dipaksa.and dia pon tak boleh terima yg aku tolak cinta dia sekali lagi and nak kawan dgn dia je.taknak ada apa2 hubungan yg special.aku tak leh trima dia sbb perangai dia yg x berubah tu.kalau dia boleh berubah,aku still boleh consider lagi.tapi,cukuplah 7 tahun kenal but still x berubah.hmm..

p/s: penat dgn permainan cinta.i choose to be single.it's better i guess.



1 comment:

  1. Salam alia, awk knl izfarouq ke?

    ReplyDelete