Friday, June 17, 2011

jatuh

Assalamualaikum and hye sumer,


fineee...aku lah pembukaan cite utk kes jatuh tergolek utk sem ni.tapi ak x lah tergolek mcm Syidah Fazil.hahaa.sakit bai luka kat lutut ni.merana aku dua tiga menjak ni.masa mandi lagi x leh bla.mcm nak nagis la tahan sakit.skang ak solat pon duduk.nak jalan pon terhencut-hencut.luka tu tak la besar mana pon.tapi ak taktau asal sakit sgt.maybe sbb aku dah lama tak dpt luka teruk cmtu.seigt aku tym kecik2 je ak jatuh smp luka mcm tu.hisyy.memang malang tak berbau.

psl kes aku jatuh ni bukan salah sesape.tapi memang salah aku sendiri.bak kata Afiqah Ayob 'aliaa ni suka merepek tau'.and yeahhh.thats me.org yg suka merepek kerepek smp jatuh.hahah.padan muka aku.kejadian ni jadi masa balik dpd kelas nak menuju ke bilik.aku jatuh depan kolej.lebih tepat lagi depan pejabat PNC.biasa lah kanak2 ribena.aku gi main dekat batu depan pejabat PNC tu tetibe tak dpt nak balance badan maka aku pon jatuh.haha.kemek buku AIS yg aku pegang masa tu.dh la buku baru.yang aku ni pandai sgt.bukan nak letak buku dlm beg.haishhh.sedih ak tgok buku kemek cmtu.hahaa.dan aku pon pulang ke bilik dgn kaki yg teramatla sakit.

takpe2.baru awal sem.masih banyak lagi masa utk yang lain jatuh.Khodijah Shamsul,Afiqah Ayob,Syidah Fazil kite tgok lepas ni sapa yg jatuh plak.


7 comments:

  1. lawak la. gaya ko cakap cm ko tgh berkelakuan cam budak kecik time tu. pastu jatuhnya pun mesti cam budak kecik jatuh. hahahahha.
    btw, get well soon. aku nak bagi banyak tugasan kat ko. hahahaha

    ReplyDelete
  2. tugas ape?jgn bagi yg susah2,esp yg melibatkan pergerakan.ak da la jln mcm org tak betul ni.

    ReplyDelete
  3. Ala Siannya. Guna kerusi roda r.

    ReplyDelete
  4. hahahah. sy nak jd penutup lah. cam biasa. nak tgk siapa jatuh paling style. takhta tetap berada di tgn syidah.

    ReplyDelete
  5. haha.sengal je fiqa.mse ko jtuh nnt jgn sebut name andy ok.haha

    ReplyDelete